IDEA stickmaskin

 

 

 

.

 

 

 

 

Om oss...

Fredrikssons Strumpfabrik startades 1997 i Hestra, Småland. Idag finns vi 7 km längre bort i Grimsås, Västergötland, ett litet samhälle som är mest berömt för det lokala fotbollslagets kvalmatch mot Brage 1965 med 15 520 personer i publiken. Här i Grimsås håller vi till i en lokal med textilanor; fabriken var länge en skjortfabrik med full tillverkning. Idag stickar vi våra strumpor här på maskiner som den ni ser på bilden. Vi har full kontroll på tillverkningskedjan, och vi är noga med våra material. All vår bomull är Öko-Tex certifierad.

 

Fredrikssons Strumpfabrik drivs av Tuula och Sture Fredriksson. Tuula har bakgrund som fotvårdare och har jobbat i strumpbranschen i 20 år. Sture har jobbat med strumpor i mer än 40 år, så tillsammans har vi många års erfarenhet av strumptillverkning.

 

Fredrikssons Strumpfabrik är ett familjeföretag i ordets rätta bemärkelse. Vi är stolta över vår långa erfarenhet, och vi delar gärna med oss av den. Vi är även stolta över att föra textiltraditionen vidare i Sjuhäradsbygden och du är varmt välkommen hit på ett besök!